Search Topics

Building 'Green' hvad der er involveret i at score Kommunalr (1 message)

 • Lancé il y a 7 années par
 1. Anonyme

  Jacksonville, Fla.Environmentally venlige og effektive bygninger er tendensen nu i konstruktion med LEED-certificering involverer opnå point for at opnå en http://avcfyn.dk/images/nikefreetilbud.html grøn mål. Green Building Council, der uddeler point i byggeprocessen med platin er den højeste.

  Bygningen bruges genvundet stål og cement i byggeriet sammen med mekaniske systemer designet til at sænke energiforbruget. Vægten værelse har et gulv, der er lavet af genbrugte Nike sko. Toiletter bruger toiletter, der bruger minimal vand og vandløse urinaler.

  USA Today revideret verden af ​​grøn bygning ved at undersøge mere end 7.100 bygninger, der er certificeret af tredjepart rådet.

  I nogle stater som Nevada, Maryland og Oregon blive certificeret kan bringe med sig skattelettelser.

  USA Today fandt, at Palazzo Hotel and Casino fortjent en miljøvenlig score også udføre ejerne en 27 millioner dollar skat pause over ti år.

  Tom http://danella.dk/pwksfmaw/nikesko.html Frank er journalist, som brugte måneder at lære de nærmere oplysninger om LEED konstruktion. Han fortalte First Coast News, at programmet virkelig ikke havde været mål for en grundig vurderinger til at måle fordelene ved grøn push.

  I point for eksempel fandt han visse malinger med nogen lugt tjene kredit i formlen.

  På UNF scoring punkter er ikke prioriteret, siger Ovadia der bemærkede offentlige faciliteter ikke scorer dollars for at være LEED-certificeret.

  »Hvis for eksempel hvis de mangler et point og konsulenten siger godt, hvis du gør dette, koste dig x antal dollars, så du får et punkt, som ikke er det mål, vi er ude efter, sagde han.

  Når det kommer til besparelser Ovadia siger besparelserne kan skubbe 40 procent, når du http://forhandlerportalen.dk/arz/nikefreedame.html tilføje op energi-og vandforbrug.

  Posté il y a 7 années #

Ecrire une réponse

Vous devez être connecté pour poster.