Search Topics

 1. Anonyme

  Har pæne eller nicelooking, ting. Alfonser gerne virkelig pæne ting. Det betyder, hvis de har råd til det, de får det. Hvis de ikke har råd til at Hermer ur eller at billige nike free Louis Viotton bælte, de sørge for, at uanset hvad de har ser kvalitet eller dyrt.

  Foretrækker eksotiske, frodige tekstiler. Alfonser billige nike sko er i færd med at give mennesker med Creature Comforts, men indirekte. Når det er muligt, gå til virkelig bløde stoffer som cashmere, silke, satin, pels, rayon, etc.

  Sats på livlige farver når det er muligt, men husk at være colorcoordinated. Kontrastfarver med en masse forskellige farver, er ikke virkelig, hvad en alfons gør. En pimp har ingen tøven om dressing i Mardi Gras grøn, lige så længe som de fleste af hans garderobe er også i Mardi Gras grønt. Tage til efterretning.

  Når du er i tvivl være nike free 3.0 prangende. Hvis det betyder iført en lilla tørklæde, så vil du ikke vige tilbage fra udfordringen.

  Alligator læder er et populært valg for formelle sko. Alligator læder er dyrt, usædvanligt, og symbolsk magt.

  Mere formelle sko, som hyttesko eller oxfordsko, er et godt valg, især hvis de er broderet eller personlig i nogle måde. Hvis du kan personliggøre et par på $ 300 sko, du har gjort dem uden sammenligning.

  Mindre formelle sko er acceptable, men sørg for du koordinere med resten af ​​din garderobe. Du ønsker ikke at være iført et par Jordans med en linned Armani jakkesæt, eller du vil ødelægge udseendet.

  Altid har ligesom 10 cuties omkring dig på alle tidspunkter med flotte navne som (Isis)!

  Påfør altid rigelige mængder af lotion på huden, ingen ønsker en Ashy alfons.

  Altid har pimpin musik i bilen, såsom Snoop, Luda, Tupac, og sådan.

  Få en sød sukkerrør, kappe, og for avancerede niveau alfonser, en udtyndet fedora får.

  Vær ikke bange for at skallen ud pengene, er alfonser fyldt med det, så få en god betalende job.

  Sørg for at du har en ren ride, og ved ren der er to varianter. Først er http://www.altasamoh.net/parajumperslongbear.html sanitære, ingen skrald, tomme soda / øl flasker og nike free 5.0 sådan, osv. Den nike sko dame anden er, at det skal være en bil til en ægte alfons. Prøv en Crown Vic eller Town Car.

  Posté il y a 7 années #

Ecrire une réponse

Vous devez être connecté pour poster.