Search Topics

Botox og en tarm Transplant Symposium (1 message)

 • Lancé il y a 7 années par
 1. Anonyme

  Hvis jeg skal være helt ærlig den sidste uge eller deromkring siden mit sidste indlæg har været lidt hård i min tarm transplantation verden. Det føltes lidt som at se mit fodboldhold QPR sidste sæson. Håber på en kørsel af succes, men desværre hver kamp ender i nederlag og efterfølgende supporter frustration. Men i modsætning nike til QPR, der fik forvist, gjorde min uge slutningen på en fantastisk note med en tale på globalt intestinaltransplanterede Symposium i Oxford.

  Jeg plejer ikke at få træt, men jeg må indrømme, jeg har ladet den daglige trummerum af symptomer sky det større billede i min fortsatte transplantation rejse. Du ser det store billede er temmelig godt. Tarmen fungerer godt, viste den sidste endoskopi det. Når jeg plejede at have mit ugentlige dækningsområder alle vi plejede at kigge efter på skærmen var hvordan sund mine villi var.

  I lang tid, der var alt der betød noget, da jeg begyndte at spise, drikke og komme tilbage til nogle antydning af normalitet. Selv hvad der er normalt i disse dage? Bare rolig, jeg vil ikke gå therethat er afgjort et spørgsmål til en anden dag. Så som opmærksomheden vendt væk fra smukke villi og liv har bevæget sig jeg befinder mig i en situation nu lidt ligesom når jeg plejede at have Crohns hvis jeg ærlig. Jeg kan ikke ud til at stoppe opkastning i slutningen af ​​de fleste dage, og som jeg spiser, så jeg nike free 3.0 besøger min kære gamle ven toilettet. At kombineret med det faktum, at min mave gør flere lyde end 18.000 fans gjorde på et QPR hjemme spil. Kombinationen af ​​disse elementer har, hvis jeg er ærlig, fik mig. Det er første gang i et stykke tid, at frustration har sneget sig ind på mit hoved. I nike free tilbud stedet for at fokusere på store billede stuff Denne daglige bagateller har overtaget.

  Jeg havde en meget åbenhjertig en åben snak med min kirurg, Anil Vaidya i disse spørgsmål. For mig har det altid handlet om at vide, hvis der er en handlingsplan, vi kan sætte på plads. Jeg er utrolig heldig, at min medicinske team forstår det, og så vi kan tale åbent om mulighederne. Jeg har aldrig minded dårlige nyheder, hvis jeg vidste, der var noget vi kunne gøre ved det. Ligeledes har jeg aldrig haft en tendens til at se om det hvad der kunne have været scenario forvente for denne ene nagende tvivl. Du ser vej tilbage, når min kirurg talte om at gøre en mave transplantation samt tyndtarmen. I sandhed min kone og jeg følte også, at det kan være nødvendigt, men det skete ikke, så ingen mening i at kigge tilbage. Denne gang dog Anil talte om, at måske med bakspejlet vi burde have fundet en måde at gå frem.

  Så nu har haft min 3rd botox injektion til pyloris muskel i maven, forventning fra min side var, at det ville forhindre opkastning i op til 3 måneder. Jeg er nu 10 dage, og har været syg tre gange, så hvad betyder det? Næste skridt kunne være en gastrisk pacemaker, men vi bliver nødt til at diskutere og se. Hvis du har lyst at se, hvad det gør eller bare have en forkvaklet sans for humor bør du tjekke denne store video. Jo større årsagen til min mørkere stemning handlede om det faktum, at jeg ikke kan synes at spise uden at køre, hvis du får min drivgarn. Og nej jeg mener ikke, at mad stimulerer mit ønske om at sætte på de nyeste Nike trænere og gå til en løbetur. Selvom hvis Nike vil sponsorere mig, jeg kunne give det en chance. Den sidste gang jeg tilbød mine tjenester som en regningen bord var at Hugo Boss i et jakkesæt. Jeg holder ikke my breath for opkaldet. Nej, fødevarer synes at gå ind og komme ud igen lidt for hurtigt for min smag. Her er min næste indkaldelse af sponsorshipAndrex, din bløde og behagelige området er så meget bedre end Tesco Value Packs, når det kommer til toilet roll.

  Alt dette er ikke bare spild af god mad, men er faktisk temmelig invaliderende, da alle IBD patienter vil vidne. Problemet for mig ligger i den løbende udgave af malabsorption og bakteriel overvækst ingen af ​​dem er endnu under kontrol, men som begge bliver behandlet. Ærligt jeg har fuld tiltro til holdet, men jeg ville være en løgner, hvis jeg sagde, at det ikke har været en hård periode at komme igennem.

  Det har ikke altid været undergang og dysterhed jeg lover, og tro mig jeg ikke sidder her råber i min hovedpude. Nu, ville være spild af en dag. Mens sidder på loo Jeg har gjort lidt for at skrive og var så privilegeret at være blevet bedt om at skrive en artikel til The Times i denne uge. Det var en del af en særlig på digital teknologi i sundhed. Det er blevet et stigende passion for mig, ja jeg ved jeg fødte dig alle ihjel med min konstant tweets etc men hey det holder mig glad. Jeg skylder en stor tak til en ven, Bex fra skole for sociale iværksættere, der satte mig frem til dette. Her er artiklen. Jeg vil gerne nogen af ​​dine kommentarer.

  Som jeg nævnte tidligere i denne uge gjorde ende på en høj for mig.

  Jeg havde den store ære at blive bedt om at præsentere på symposiet jeg nævnte ovenfor. Tyve Imodium tabletter ned, og jeg forlod hjemmet på 7:30 at ankomme til tiden på rådhuset i Oxford. Det er en stor bygning, der for at være ærlig gjorde intet for at lette nerverne. Jeg er ikke sikker på, hvorfor jeg var bange for jeg mener, jeg har talt om mange gange før, og det har aldrig generet mig. Jeg tror, ​​at jeg talte til et rum fuld af kirurger og læger ikke hjælpe, men min største frygt faktor var for ikke at ville svigtet nogen af ​​mine team på Oxford. Heldigvis havde jeg min geniale diætist Marion O'Connor at vejlede mig gennem søgsmål. Seeing mit navn som en del af programmet var meget ydmygende og gjorde mig fast besluttet på ikke at lade dem ned.

  Jeg hører, at det gik godt, og helt sikkert reaktionen var langt større end jeg kunne have håbet. Det er blevet registreret, og jeg vil dele den med dig, så snart jeg får en kopi, så du kan bedømme for dig selv. Det var emnet, selvom det betød så meget for mig. Sessionen havde titlen Hvem bestemmer og hvornår? I min tale fremlagde jeg det argument, at hvis du kommer til at gå igennem sådan en stor livstruende operation, såsom en tarm transplantation så det bør være patienten, der bestemmer. Hvad mener du? Derefter gik jeg til at diskutere den rolle, som digital teknologi og især sociale medier kan spille i bemyndigelse patienterne til at hjælpe med at træffe informerede beslutninger.

  Det er uden tvivl noget for en tweetchat, så jeg vil sætte det op snart, og vi kan debattere dette yderligere.

  Og så min uge er slut med min søns 15 års fødselsdag, tyve toiletbesøg i to dage og kun én opkast (Hvad er en mellem venner). Det har dog endte med mit smil kommer tilbage, og min følelse af frustration parkeret til den ene side for en stund. Hvem sagde, at være en patient er nemt?

  Posté il y a 7 années #

Ecrire une réponse

Vous devez être connecté pour poster.